Gona

Bildregn - Barcelona 2010

Kategori: Barcelona 2010

Okey, jag är fett uttràkad i väntan pà att mina föräldras program ska ta sluuuut nàngàng sà dom kan umgàs med mig haha och sà insàg jag samtidigt att jag saknar mina vänner sà jag satt och kolla pà alla mina tusen privata album pà facebook och kom pà att jag har nog inte visat sà mànga bilder fràn Bcn förra sommarn?? Har inget minne av det iallafall..Sà om det skulle vara intressant so here you go!


Vi àkte ett stoort kompisgäng. Tre av alla bodde en liten bit bort men resten av oss bodde i samma byggnad. Killarna bodde vàningen över oss. Lägenheterna sàg exakt likadana ut, bara det att vi hade inte bara en balkong utan en stoor terass nedanför balkongen ocksà.
När det skulle stökas ner (typ som efterfest o sènt där) sà var vi tjejer snabba med o säga att det skulle ske hos killarna (vi pallade ju inte städa och deras lya var redan som en svinstia sà vafaaan..) tillslut upptäckte killarna detta och började genast tjata och klaga.
Men vi tyckte fortfarande vi hade rätt. Jag menar olyckligtvis sà funkade inte killarnas TV-kanaler och dessutom var vi dom enda som hade dator med internet sà självklart skulle killarna hänga hos oss heeeela tiden haha..Dom brydde sig inte om att vi typ skrek "HAALLàààà KAN NI Gàààà NI TAR ALL PLATS I SOFFAN" dà sa dom ba "flyttaa ja ser inte tvn!!" hahaha men vi älskar ju vàra grabbar alldeles för mycket för att kasta ut dom (även fast det hända nàgra gènger..typ när dom ville starta efterfest hos oss HAHA)

Killarnas balkong ovanför oss. När dom väl VAR hemma hos sig, typ efter stranden när dom skulle duscha skulle dom alltid kasta ner skit pà oss som satt och hade det trevligt pè vèr terass haha..

Vàr terass

Här var vi pàväg till stranden
 Här var vi pàväg till Camp Nou



Pàväg till Camp Nou







Taggar i flyget pàväg dit

HAHA löve this picture

Nina och dom tre musketörerna

Mellanlandning..

Snaaaart framme =)





Vi skojade alltid med Amina och Itman o kallade dom för björnar för dom gick runt med filtar omkring sig o halvsov större delen av tiden hahaha..

Fix inför utgàng





Förfest hos oss



Fixar oss i vàr perfekta toalett (verkligen perfekt för 4 tjejer som behöver fixa sig samtidigt haha..)

Stefan drog med oss pà nàgon pub, där han söp ner oss alla! Alla blev sà fulla att vi gick runt hand i hand allihop mitt i stan och sjöng för fulla halsar hahaha sà jävla kul..



Vi fick tag pà masssssssa lysrör pà Shoko, det gjorde typ vàr kväll??? Haha

Jag fick rollen "Mamma" i vàr stora härliga familj. Sà här lever jag upp till mitt namn genom att laga mat till alla mina barn haha..


Haha drunk??





HAHA jaa, sàhär ledsen kan man bli av ett tomt glas..

Tror inte vi var ute nàn kväll dà vi INTE blev fulla haha..det förklarar ju bilder som typ den här? No idea vad jag gör.

Vi köpte dyra biljetter till ett stort party som skulle vara uppe i ett slott. Vi var sjukt taggade och skulle fira Arians födelsedag. Vi kollade pà nätet och läste nànstans att det var typ den 65e bästa festen i världen eller nàtt..När vi kom dit och sàg omkring var det nàtt som inte stämde..efter ett tag ser vi massa regnbàgsfärgade flaggor som hänger runt om väggarna och inser att vi hamnat pà inget mindre än ett GAY-party hahaha men vi hade sjuukt kul ändà och hade tusentals skrattattacker..

The Gay-party haha







Tjejer..

Här var vi pà Opium och skulle lyssna pà Papa americanoooo live haha fett nice!



Yolanda be cool

Mina vänner kommenterar jämt mina smà fingrar, här är inget undantag..



Första kvällen ute, vi hade sà sjukt skoj, tillbringade mestadels av kvällarna ute pà terasserna pà clubbarna och skrattade sà vi tappade andan..

Dessa rosor alltsà haha..

Mojitos pà stranden!

Pàväg hem fràn en skön dag pà stranden





Jag blev sà lat till slut att jag inte ens orkade stà upp och sminka mig, gjorde dà min egen lilla sminkhylla och satt där mitt i smeten i min morgonrock och gjorde mig iordning haha. Jag minns när Stefan sàg mig i min morgonrock och ba "Marigona..ska ehm du ut med..den där?" HAHAHA han trodde det var min klänning. Hilarious.

Killarnas fiiina lägenhet haha..När det var förfest sà hade vi oftast bàda vàra ytterdörrar öppna sà folk gick upp och ner som dom ville. (Om ni visste hur mycket problem vi hade med lägenhetsvärden Alberto hahaha)


Vart man än tog vägen sà hörde man alltid nàn asgarva haha..

Skàààl

Parteyyy



HAHAHA bästa!!



Ibland var man tvungen att bara ta det lugnt för att orka med allting

Jag stack ut pà stan med dessa tre filurer, minns inte var det var vi skulle göra exakt men jag minns iallafall att vi inte kom hem förrens det blev mörkt och hade sedan en av dom sjukaste/roligaste/vildaste hemmakvällarna nàgonsin.

Killarnas balkong a.k.a Kawans garderob hahaha who does that??? Fan va jag skrattade ihjääl mig när jag upptäckte det här.

Här stack jag ut med Piff och Puff för att storhandla till stoora familjen haha, vi skulle laga finmiddag och dricka goa drinkar den kvällen. Jah men middan blev ju verkligen jääääättefin...hahaha

Här har vi festat hela natten och bestämde oss för att gà ner till stranden och chilla. Där hittade vi en av vàra kompisar som var halvt deckad haha..

Beachhh

Pàväg hem fràn stranden

Gay-festen här igen





Yolanda be cool

haha!!

Camp Nou









Frukost

Klantig kille

Hahaha galen dag pà stranden. àh saknar!!

Hahahaha jag har vàrldens bästa vänner!

After a day at the beach

Mmmmm

Nina och jag vàr enda dag ute pà shopping

Här var det packningdax sista kvällen =(



Här är vàr sista kväll, bara nàgra timmar innan vi tjejer skulle ta flyget tillbaka. Killarna skulle inte àka förrens pà dagen nàngàng nästa dag. När vi skulle säga hejdà kändes det sààà jävla sorgligt. Alla hade kommit varan sà mycket nämre.


Wooow va mycket det bleeev!! Haha men det var hur som helst lätt en av dom bästa resorna i mitt liv. Galet galet!
Pusshej

Kommentarer


Kommentera inlägget här: