Gona

No sleep

Kategori: Allmänt

Gaaah jag blir fucking g.a.l.e.n pà min sömn!!!!!!!
När jag läste Tyras blogg innan, om hennes sömnproblem , sà tänkte jag för mig själv "Fan va jobbigt, men hur svàrt kan det vara att bara somna liksom", FAN va jag förstàr henne nu.
Jag hade en kort period med sömnsvàrigheter när jag bodde ensam ocksà men dà var det ändà liksom att jag somnade vid 4-5 till slut och dà sov jag djuuupt.
Nu kan jag för det första inte ens somna och även om jag av nàgon konstig anledning skulle göra det sà vaknar jag av minsta lilla. Jaag??? Som brukar ha världens djupaste sömn!?
Fuck alltsà det här är fett jobbigt. Tänk att jag igàr virrade runt heeela dan pà endast 2 timmars sömn, tänkte ju sàklart att jag skulle decka sàfort jag la mitt huvud pà kudden, eftersom jag var dödstrött, men vad jag än gjorde sà gick det bara inte! Var uppe till typ 4-5 nànting och när lillebror gick upp imorse sà vaknade jag av det, när pappas tel ringde i vardagsrummet vaknade jag av det. Saker som jag aldrig vaknat av förut.
Ni kanske inte förstàr hur jäkla jobbigt det här är men det är verkligen utmattande, man blir även ledsen, nedstämd och arg utan sömn. Blööhhh..ska försöka fà tag pà nàgra sömntabletter idag.
Vi hörs när jag kan komma med lite positivare energi här. Pusss ha det fint!

Kommentarer

  • ilaf säger:

    Har du en mail adress jag kan skriva till?

    2011-11-16 | 01:22:40
  • GONA säger:

    SV Ilaf: Ja det har jag! [email protected]. Kram

    2011-11-16 | 03:07:41
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: