Gona

Saturday

Kategori: Allmänt

Hey!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen! Bara det att jag fàtt sjukt dàliga sömnvanor. Hur mycket jag än försöker sà kan jag inte sova förrens tyo vid 5. Häromdan somnade jag inte förrens 10 pà MORGONENNNNN!! Kollade pà film efter film efter film men det gick helt enkelt inte. Sjukt störande alltsàà!!
And today was no different ofcourse, vaknade vid typ 2 och var heeelt trött. Bestämde mig för att bara vara hemma idag och chilla men senare vid 4-5 kom mamma hem och drog med mig ut till stan haha och nu för tiden verkar det nästan som att jag inte kan komma hem utan att ha köpt nàgot nytt. Well well tur att jag bor hemma iallafall haha..

Ikväll sover lillebror borta sà det blir bara jag och mina gamlingar som jag kallar dom haha. Sa det till dom häromdan ocksà "Herregud, det var sà länge sen jag festa, jag känner mig lika gammal som er!!" och pappa retas med mig ocksà, för en stund sen sa han "Mari det är lördag idag ju, varför gàr du inte pà bio eller nàtt??" o sà flina han haha. Jag känner mig helt m.o.b.b.a.d. Tràkigt att jag inte kan kommunicera med nàgon i det här landet! Men jag bor ändà mycket hellre här än i Sverige! Làter kanske konstigt för vissa men om ni visste vad jag kände för Sverige skulle ni förstààà haha..
Anywayss, have a nice evening everybody! Much love 2 uuu PUSSS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: