Gona

11.11.11 - Tomorrowland

Kategori: Allmänt

Hey!!
Hur många gånger har ni läst/hört någonting om det coola datumet idag?? Haha damn.
Anywayzzzz, har inte haft någon större lust att blogga faktist, har tillbringat dom senaste dagarna med låångpromenader och massa massa film, och familjetid. Men idag bestämde mamma och jag för en shopping dag så vi virrade runt på stan tills jag höll på decka ståendes haha. Jag blir såå sjukt trött i kroppen av shopping även fast jag älskar det! Weird. Fick iallafall fyllt min garderob med massa nya fina plagg! Ahhh shopping är verkligen underbart hehe..
Just nu sitter jag och lyssnar på Avicii med högsta volym. Åh, ibland händer det att jag inte lyssnar house på någon vecka men sen när jag väl hör house igen så känner jag mig "hemma", låter kanske konstigt men det är någonting med house som ger mig lyckorus.
Känslan jag fick när jag var på Sensation White i Danmark och Norge..HELT SJUKT, har aldrig varit med om en sådan känsla, det kändes som jag bokstavligen svävade bland molnen. Det låter nog som en klyscha men jag är helt seriös! Jag kommer aldrig glömma den känslan, jag minns att jag ropade till Nina också "Ninaaa, det känns som att jag är i himlen!!" och ja va varken full eller hög. Crazy. Ahhh o nu drömmer jag om Tomorrowland 2012..
OH JAG VILL VILL VILLLLL VERKLIGEN DIT!! Så jävla kasst att jag endast har EN house-intresserad kompis.
Why God whyyy didn't you make my brother and sister and all my other friends love house music????????????????? Haha desperat tjej =(
Jaja nu ska jag gå och klaga o sörja med nånting gott i vardagsrummet. Pössss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: