Gona

Xzibit

Kategori: Allmänt

Heeeey yooo!
How yall doooin?
Sjalv mor jag greaaat!! Hade skinande sol idag efter nogra ganska ISkalla dagar so det var ruuligt!
Igor var vi po Xzibit konseren och jag kan nu fullt ut saga att jag hatar mitt javla folk. Albaner ar varre an djur, det menar jag med hela mitt hjarta. Jag hoppas verkligen att vort folk utvecklas och blir som resten av varlden nongong i framtiden, vilket man knappast ens vogar hoppas po. Jag blev so javla forbannad po poliserna och vakterna att jag kande ba att om jag hade ett vapen har med mig hade jag skjutit skallen av varenda en. Ingen organisation eller ordning what so ever. Egoistjavlar och tjuvar. Klart som fan att Kosovo aldrig kommer po fotter nar politikerna snor alla javla pengar. Allt handlar om pengar i det har landet. Usch kan nastan saga att jag skams over att vara alban just nu..och do ar det fan illa.
MEN eftersom jag alltid forsoker se det ljusa i allt so forsokte jag glomma allt och bara njuta av konsaren och stod och dunka till musiken. Do var roooligt =) Sen att vi inte var i sangs forren kl 7 och jag idag vart helt dod ar en annan femma hehe..
Imon har jag tankt och dra ivag och fixa en liten grej som jag velat gora sen jag typ kom hit. Och sen blir det att vandra runt lite bland alla koosiner eftersom jag (aaantligen) oker hem po lordag!!
Ni SKA fo bode bilder o videos fron konsaren (I promise hehe) buuut not this time, for nu vantar fika och tjot!
Ha det fint! PUSS

Kommentarer

  • ludee säger:

    hahahahahaha ohmy gosh..kan tänka mig vilka DJUR! ahahahaha bäästa...:D tur att man inte bor där och behöver se dem varje dag =p haha:D!

    2011-10-13 | 18:47:43
  • GONA säger:

    SV Ludee: Hahaha jaa skojar du eller, riktiga djuuur haha..kuku so irriterande haha..ELLERHUR! Det var exakt det ja sa haha!! Forresten, va roligt att du kommentera Ludee, det var langesen, har saknat dina kommentarer =)) KRAM!

    2011-10-13 | 22:10:57
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Ludee säger:

    hahahaha, så jävla kul alltså!:D believe me jag o mina systrar bara eiuuww när jag visa det du skrivit hahha kände igen oss FÖR mkt asså:D! jaa, det var fkt ett tag sen har velat kommentera sen har det alltid dykt upp ngt :( men jag följer jämt din blogg tycker den är jätteintressant :D! haha juste måste bara säga (hahaha)såg din mamma o lillebror at airport pristina hahah fan va ja ville hälsa o säga typ "Gonas blogg äger" men skämdes haha:D hon var jättevacker!! och din lillebror jättegullig:D haha krammm<3:D

    2011-10-14 | 11:06:44
  • GONA säger:

    Hahaha sà söt!

    Oh va roligt att höra!! Det glädjer mig veeerkligen :D:D

    hahaha aaaww va gulligttt!! du bodde gàtt fram, sà jag hade kunnat skryta med det här hemma hahaha :P

    taaack sà mycket, mamma hälsar ocksà tack för komplimangen!! Baaaamsekram <3<3

    2011-11-02 | 01:44:31
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: