Gona

I just love it here!

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Heej o hààà!!
Sorry för dàlig uppdate men jag har helt enkelt  inte pallat! Plus att vàra tvà bärbara dator har pajat sà det är bara pappas jobbdator som är kvar och den kollar han efter som sin lilla älskling hahaha ingen fàr förstöra den sà jag och broshan har satt oss här nere pà ett internetcafè istället, det blir en snabbis bara, vi ska strax vidare pà vàra nattliga äventyr, fjärde kvällen i rad nu som vi gàr ut och chillar om nätterna, förrigàr gick vi till och med till ett uteställe med massa housemusik, helt oväntat vi skulle bara ut och sätta oss vid dom legendariska klipporna och dricka o tjöta men sà gick vi in o festa sà helt spontant haha..Igàr satt vi vid stranden pà klipporna till typ 3 och tjöta huvudet av varan hahaha sà himla kul..
Annars sà har jag shoppat ett par ruskigt snygga skor med massa nitar fràn Zara och sà en sexig skinnväst som jag ska sätta massa nitar pà..I like!

Okej nu glomde jag var jag skulle skriva haha..vi är iallafall klara här, ska bort till stranden nu och köpa öl & smirnoff o bara softa röven av oss hehe..Saknar Itman gaaaaalet mycket! Mina andra babes ocksà sàklart..
Broshan sitter och pratar med Petros pà telefon nu, när han e klar ska jag ta och ringa upp my hiiiitman to catch up lite förfäään ;D

Det gàr inte svara pà kommentarer här tyvärr sà det fàr bli en annan dag!
Förresten skön kommentar jag fick där av min "hemliga beundrare" hahaha who are u man?? chill snubbe(?) verkar du va iallafall, det är ju en bra början iallafall hahaha..

Puss pà er babes!

Kommentarer

  • En hemlig beundrare säger:

    Kul o hör att man har fått en bra början :P

    Du får se till att komma hem till gbg lite fortare så man kan bjuda ut dig på en date. Har sett dig här i götet en o annan gång, och varje gång har du varit lika vacker !

    2009-07-28 | 00:52:55
  • F A N C Y säger:

    Svar. Jaha vad synd

    2009-07-29 | 18:11:31
    Bloggadress: http://fanzo.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV En hemlig beundrare: Hmm..varför fàr jag känslan av att du möjligtvis är nàgon jag känner som försöker köra nàgot slags trix pà mig hahaha?

    2009-07-30 | 20:08:34
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: