Gona

Happy dappy!

Kategori: Allmänt

Heeeey everybodyy!!
Tänkte bara kika in här o sprida lite glääädjeee höhöö..Det är så jävla sjukt för jag har sjuka beslutångest just nu och jag är ganska vilsen men det spelar ingen jävla roll för livet är så jävla fucking underbart!!!
Jag kan inte sluta leé, varför skulle jag?? Vad är bättre än detta fantastiska liv vi haaar, att vi är andas o är friska! Damn det är så synd med människor som inte uppskattar livet, I mean what's better than that??
Jag vet att jag jämt tjatar om att ni ska vara glada o skratta o sånt där men jag tycker aldrig jag kan säga det tillräckligt för det är sååå jävla viktigt! För när ni väl är lyckliga, jag lovar er, det finns ingen bättre känsla! Och nu menar jag när du finner lyckan I DIG SJÄLV, inte i kärleken eller karriären eller vad det nu kan va, utan i dig själv! DU är lycklig, utan allt det där! Då..dåååå jävlar. Ibland är jag så glad, som just nu, att det känns som jag går bland moln! That must sound really weird since nothing in particular happend to me but this is just exactly how I feel =)
Istället för att tänka på allt som går dåligt i ditt liv, tänk på allt det BRAAA! Tänk på vad du har framför dig!!! Tanken slog mig häromdan att jag är bara 20 fucking år så alltså när jag levt lika länge som jag gjort hitills så är jag bara 40 år!!!! Now how sweet is that?? PRETTY DAMN SWEEET I tell you! aahhh I can't wait to see what life has to offer meee wohoohooo...Nu ska städa upp i hela lägenheten. Jag har kommit tillbaka till mina lata rutiner från när jag bodde här ensam haha..Så yeah jag har en feeeet disk som väntar. Men whatever, roliga äventyr väntar imon och så blir det en cigg-paus alldeles snart med boysen. Behöver få ut min sprudlande energi med ännu mer skratt och lite slagsmål haha (=
Have a nice one peeps and haveeeeeeeeeeeeeeee FUN!
Love youuu! PUSSSS
Here are some goofy pics of me and bestie lol

Kommentarer


Kommentera inlägget här: