Gona

Svar

Kategori: Allmänt

Hahaha alltså sånna här weirdo kommentarer får man bara från albaner. Och sen undrar folk varför jag inte gillar albaner??
Först och främst föreställer jag ingen utan jag är Marigona Kurtaj o ingen annan.
Och sen behöver du nog gå på en skrivarkurs av något slag, din svenska är otrolig, du bara hoppar från sak till sak så det är lite svårt att förstå vad du skriver men jag ska försöka svara dig så gott jag kan.
1. För att albanska tjejer ska ses med mer respekt måste dom förtjäna den!! Och sluta smygslampa sig.
Om någon inte respekterar mig för att jag dricker och röker så tycker jag att det säger mer om dom än om mig. Helt ärligt skiter jag fullständigt i det. Jag vet själv att jag är en bra tjej, och jag har roligare saker att göra i mitt liv än att ha sex med varenda kille som kommer min väg för att sedan spela världens bästa tjej hemma!!!!
Seriously! Om ni vill ha sex, just do it! I'm fine with that. Det som stör mig är delen då dom sitter där som små änglar hemma och låtsas som INGENTING. Damn, that's disgusting.
Anyways, nu fatta jag inte vad du ville komma med muslim och katolik grejen? Såg inte riktigt någon poäng i det du skrev men om du menar att jag är försvenskad så kan jag säga såhär. Bara för att man har coola föräldrar som litar på sina barn så betyder det INTE att man är försvenskad jävla nöthuvuden!! Har fått höra det så många gånger att det stör mig!
Och inte för att det är någonting dåligt med det. Dom albaner som är försvenskade verkar ju vara dom mest civiliserade albanerna.
Bara för att ja har friheten att göra vad jag vill, trots att jag är alban, behöver du fan inte bli bitter på mig för det. Gå och lev du ditt liv också, finn din lycka. Istället för att sitta framför datorn och bara sprida din negativa energi på min blogg.
Sånt här skit gör mig ingenting längre, eller jo, det bara får det lilla hopp jag har kvar om albaner att bli snäppet mindre.
Och btw jag kanske ska förklara mig när det gäller albandelen.
Ni som tycker att jag är helt dum i huvudet som inte gillar albaner och vårt land o alalala..åk dit vinterdit och ha att göra med alla deras fucking myndigheter så får vi se hur STOLT du är över ditt korrupta skitland! Kosovo är ingenstanssss, dom har en lååååång väg kvar för att ens bli ett OKEJ land.
Och även fast det säkert låter som jag drar alla albaner över en kant så vill jag bara säga att det gör jag inte. Det finns säkert bra albaner där ute, men jag har tyvärr aldrig fått träffa dom då.
Alla albaner jag har känt har vart exakt likadana. Killarna ska va tuffa "badboys" badboys my fucking ass, skulle dom va ensamma, biiiggest pussy ever. Dom leker bara tunga i gäng. Och så tjejerna som alltid ska se helt jävla perfekta ut under en hel kväll på en albansk fest. Inte röra en jävla min som kanske får dom att se lite fulare ut. Sen när baaaaadboys albanerna får dom på fall så kommer the bitch in them out.
Och sen ska dom va så jävla falska också. Och bara snacka en massa gojja om varanda.
Shit alltså jag har så mycket att säga om albaner. Jag har aldrig varit riktigt förtjust i albaner men jag älskade ändå mitt land och jag var stolt över mitt hemland. Efter det här året kan jag lätt säga att så känner jag absolut inte längre.
Avslutningsvis vill jag ändå säga att, sjäälvklart hade jag velat ha albanska vänner. Jag menar hur kul är inte det att ha vänner som pratar samma hemspråk? Men tyvärr har jag väl haft oturen att inte träffa några anständiga albaner.
Och nu antar jag att albaner kommer bli ganska upprörda. Jag själv hade säkert blivit det om jag läst den här texten för några år sen. Men det är exakt såhär jag känner och jag tänker inte sitta här och ljuga på min egen blogg.
Om ni inte gillar det jag skriver så har ni faktist ett val.
PS. VÅR historia säger inte att vi inte är ett renrasigt folk. Det finns olika teorier om hur det ligger till. Läs inte bara en sak och utgå ifrån det, researcha lite innan du bestämmer dig för att uttala dig om något.
Ha det bra! =)


Haha tänkte slänga in en "passande" bild för att röra om i grytan lol

Kommentarer

  • A.B säger:

    Skulle kunna bli upprörd i det du skriver men jag håller faktiskt med dig.



    Det känns som om du är den starkaste människan jag har typ "sett". Har inte sätt dig men utifrån det du skriver verkar det som om du verkligen är en självständig kvinna. Beundrar dig sjukt mycket. Som en annan kommenterade så blir man glad av att läsa din blogg. Tycker det bara det hade varit roligare ifall du uppdaterade lite oftare. Kram på dig :)

    2012-01-19 | 17:08:33
    Bloggadress: http://belloos.blogg.se/
  • Mia säger:

    Gud vad jag saknat dina sanna ord du är så ärlig.. Bästa bloggen. / Din trogna läsare Mia

    2012-01-19 | 21:57:56
  • GONA säger:

    SV Mia: Åhh Mia! Du är kvaar! Jag har tänkt på dig ibland och undrat om du fortfarande läser min blogg. Va kul att se att du är kvar =)) och jag har saknat dina fina kommentarer också! Tack bästa du!! Bamsekram

    2012-01-19 | 22:43:04
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Ludee säger:

    Hej Gona:D! alltså, skit i folk som har negativ energi orka med dem!jag känner igen mig i dina ord faktiskt & tro mej det finns bra albaner men de är damn hard to find. Jag tycker fkt du verkar vara en perfekt tjej, och vad har röking, fylla etc med dålig vs bra att göra? hm wierd! haha:D! tänkte bara tipsa om en jättebra blogg som handlar om en amerikansk tjej som påminner lite om dig i tankesättet: www.emilygracesones.blogspot.com om du vill bli inspirerad :D! stor kram loqk<333

    2012-01-20 | 14:11:03
  • A säger:

    håller med till hundra procent, jag kunde inte ha skrivit bättre själv!!! Du är som jag och lever så som jag typ, menar då med föräldrar som litar på en och man har frihet. Har inte heller några albanska vänner, då jag inte träffat på någon som är normal och kan hålla sin käft stängd utan att snacka skit om andra. SÅ om de snackar skit om andra MED mig, så varför skulle de inte göra samma sak MOT mig.

    Den enda albanen jag kan snacka normalt med, det är en killkompis, (förutom min familj då). Och han är cool sådan, som ger grymma råd. Och som du säger, de albaner som är försvenskade, det är dem som är normala. HATAR det där med att tjejer ska spela fina och bakom folks rygg är de såna jävla slampor!!! Allt jag inte kan stå för, gör jag helt enkelt inte, allt jag gör, står jag för!!!



    2012-01-20 | 15:49:55
  • R.R säger:

    jag håller med dig helt och hållet Gona! jag hade inte kunnat säga det där bättre! Jag förstår mig inte på vårt eget folk. Man blir kallad försvenskad för man är ute som alla andra normala människor! Man blir kallad försvenskad för man är ute och festar, är ute och reser med vänner, har killkompisar. Är det för att de inte har något val och måste leva efter den "albanska mallen" som de klagar?

    Visst ska man väl vara stolt över sitt land men det är inget man behöver skylta med varje dag. Hjärntvättade människor som inte har några större visioner eller mål förutom att gå på albanska fester, åka till kosovo minst en gång om året och prata patriotiskt om sitt land.... Ja vi har förstått att du är alban, men har du inte tänkt på att du också är DU. Var dig själv. Det är inget som säger att man ska bete sig och leva på ett visst sätt, inget säger att du ska döööö för Kosovo- det är bara ren hjärntvätteri. Det är sorgligt asså, albanska tjejer som inte får gå på andra fester förutom de albanska för att kusiner/bröder ska kunna hålla utkik.. de har ingen allmänbildning, inga drömmar utan den närmsta drömmen de kan komma är att gifta sig med en alban i kosovo.



    Yes jag är alban men när jag presenterar mig säger jag inte "hej jag heter.... och jag är en kosovoalbansk tjej" ahaha det är bara albaner som kan säga så! Kolla bara Laleh, visst hon har utländskt ursprung men det är inget hon skyltar med för hon är känd för sin musik inte för sitt ursprung!!



    Diggar verkligen dig Gona. Du kör ditt race och skiter i alla andra. De som skriver sådana kommentarer till dig är bara avundsjuka på dig och din livsstil för tro mig, hade de haft ett bra liv hade de inte suttit här inne och kommenterat och klagat på ditt!

    2012-01-20 | 23:41:25
  • patricia säger:

    Gona jag älskar att du ser på livet så som jag gör! uppdatera oftare, för DIG gillar jag! ;)



    massa kramar, Patricia!

    2012-01-21 | 22:32:55

Kommentera inlägget här: