Gona

Random

Kategori: Allmänt

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj alla mina kära bloggläsare! Fan va det där låter lame asså haha..
IALLAfall..Hoppas ni mår bra för det gör jag! Gud va skönt det var att bli ompysslad idag! Fick ligga i en skön typ "säng" med ett stort skönt täckte över mig och fick både huvudmassage och ansiktsmassage under behandlingen. Det var så skönt att jag höll på att somna.
Jag tycker det är så jobbigt att göra "hemma-spa" nuförtiden, tyckte verkligen om det förr men nu pallar jag inte fan haha..

Påtal om skönhetsgrejor så lyckades jag paja mina akryl-naglar precis..Nice. Haha nä men hade långa fina vita naglar som på bilderna nedan men så tröttnade jag på den franska manikyren eftersom 1. Alla har det 2. Det känns så porrfilm-aktigt (haha). Så jag målade dom röda och det var skiiitsnyggt men ja tyckte dom var alldeles fööör långa så jag började fila medans jag tittade på TV och jag hade köpt någon special-fil i salongen där jag fixa naglarna så ja visste ju fan inte att dom kortas ner så snabbt haha dessutom lyckades jag göra dom jätterunda så nu är dom inte alls lika fina..blööh..
Fast helt ärligt längtar jag tills dom går av. Fine, det var kul att testa på långa naglar, men det är inte min grej. Jag föredrar korta fräscha naglar. Jag går ju runt som en dåre och tvättar händerna hela tiden eftersom det känns som att långa naglar e ofräscha så t.o.m mina händer har börjat svida nu fan haha..




(nej nej nej jag är inte förlovad)

Och nu känner jag att det här inlägget blev allt för ytligt så changing the subject here.
Det går inte att svara på era kommentarer av någon konstig anledning but I'm still trying!
Annars så jag har inte gjort så mycket idag. Mamma skulle opereras (ingenting allvarligt) så jag, syrran och lillebror trippade runt på stan, shoppa och åt sen köpte vi med oss godis hem och mamma och Bek o alla andra kom hem. 12 pers var vi här ikväll haha. Så roligt med tanke på att jag bara för några dagar sen satt helt ensam i den stora mittensoffan och hade tråk till att bli 12 pers som alla pratar i mun på varan, utan fasters lilla älskling Leah då som inte pratar riktigt ännu då hehe..

Nu är det iallafall lugnt här igen och jag ska sticka till vardagsrummet och umgås med mamsen. Puss!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: