Gona

Underbar helg

Kategori: Allmänt

Heeeeej *zombie-röst*
Fan, ja e heeeeeeelt slut. Sikken underbar helg.
I fredags kom Nina över, vi drack, tjöta och lyssna på musik ett tag sen drog vi in mot stan och mötte upp Shabbu. Började me en drink på Berså där vi även träffa Helena. Sen drog vi vidare för drinkar på Vasastan och till slut hamna vi på Push. Grymt rolig kväll. Efter allt festande gick vi o åt i McDonalds där vi fastna i typ timmar haha. Sen var det tjöt till typ 8 på morgonen och så decka man så skööönt, men sova länge fick man ej göö :(
Var tvungen och ta mig hem för en lång dusch, fix, packa väskan och ta tåget med syrran till Helsingborg.

Första vi gjorde var att åka o äta middag hos Valdets familj, sen stack vi till lägenhet med massa dricka och börja förfesta o fixa oss o annat sköj. Till slut drog vi till albanska festen i Sundspärlan. Gryymt, ja o syrran drack som fan så vi gick runt me värsta smilen och skrattade ihjäl oss hela tiden hahaha. Bästa. Tara var också där med Leo o alla Göteborgs-albanernaaa haha dt va riktigt skoj o träffa alla olika människor man kände där.
Iallafall, när festen tog slut drog vi vidare ut till en nattklubb som hette Tempel. Vi hade riktigt kul och avslutade kvällen med en fet kebabtallrik. När vi gick tillbaks till lägenheten var vi uppe tills på morgonen o hade riktigt riktigt kul hahaha, skrattar nu när ja tänker på det..
Och idag när ja vakna runt ett så fick ja bli klar på en kvart tills bilen skulle va där. Så fort vi hade ätit en stoor frukost på MC så decka jag i bilen tills vi var framme i Götet. Ett långt bad, pite och massa vatten senare mår jag lite bättre. Men jag är SJUKT trött..Ush, behöver verkligen vila nu.
Goood night everibodiiiii hahaha pusss


























Kommentarer


Kommentera inlägget här: