Gona

The day before :)

Kategori: London 2010

Noooooooooooooo..har gått och blivit sjuk. This is nooooo goood. Jag som ALDRIG blir sjuk går o blir sjuk preciis innan jag ska resa..Oh well fanns inte så mkt att göra åt, vaknade tidigt av en pigggg och glad Itman..tog en dusch och drack massa te (hjälpte ej..) sen drog vi iväg på massa ärenden, bl.a växla pengar och införskaffa lite nödvändiga grejor. Sen tog vi en långfika med Tara som vi skulle säga hejdå till. Synd att hon bara är 17 år, vi ville såå gärnaaa ta med vår babygirl. Menmen, kommer ju fler resor :D
Mamma och lillebror drog till Schweiz idag så dom vinka vi också av imorse. Nu har jag packat färdigt och tjejerna sitter i vardagsrummet och väntar på att jag ska joina dom med filmmys.

Tror faktist inte jag kommer blogga under min tid i London, tror inte jag kommer ha tid för det haha menmen kika in då och då så kanske jag flikar in med något inlägg.
Ska bli så otroligt skojigt. Gona, Itman, Nina och Shabbu in London..kan liksom inte bli annat än grymt bra! Sen möter vi Amina & Tina där borta också..vi blir ett stort härligt gäng! Fyfan va det ska shoppas och fyfan va det ska festas nananana e så excited :D
Kommer använda mig av mitt svenska nummer och av ett engelskt nummer som jag fått tag på, från den kan jag skicka hur mkt gratis sms jag vill till alla länder!! Så vänner som försöker få tag i mig, fråga efter mitt engelska nummer!
Hörs imorgon innan jag drar iväg, godnatt babes!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: