Gona

Paradise Hotel

Kategori: Allmänt

Jackie vann woho! Visste jag ju redan men ändå..glad blev jag! Hon var bäst..så jäkla skön haha..Delvis glad att programmet är över, var så trött på alla töntar som ständigt skulle påpeka hur patetiskt det är att titta på PH. Inte för att jag följt den direkt, och inte för att jag tycker att de som är med i sånna program har särskilt mycket vett i skallen men att säga att det är patetiskt att titta på programet är ju bara lame. Underhållning på hög nivå förfan. Och vafan ska man annars göra kl 10 på en vardagskväll? Man har ju ändå inget liv liksom haha..
Om du själv inte gillar det så titta inte! Inte så svårt att byta kanal faktist. Jaja uppmärksamhet-whores kanske vi ska kalla dom.
Vi satt iallafall hela familjen bänkad framför TVn trots att alla visste vem som skulle vinna hehe..

Förövrigt har jag inte så mycket att säga..livet är så jäkla tråkigt just nu va, längtar till lovet! Känner att jag behöver en liten push, lite roligheter och grejor som sätter fart på mig..Jag gör ju inte så mycket annat än o latar mig känns det som..
Idag hade jag en sån där dålig dag..någon slags konstig illamående och ont i magen, det förjääävliga vädret gjorde det INTE bättre. Imon måste jag upp tidigt och gå till vårdcentralen..skulle gjort det innan julen!! men är man lat så är man, kvinnan i luren idag snackade som att det var mellan liv & död..måste lämna fleer viktiga prover.
Efter det åker jag in till skolan och skriver Religionsprov, good luck to me!
Nu ska jag fortsätta plugga här! Godnatt!

Svarar på era kommentarer imon <3


Upptäckte en lite rolig sak när jag skulle betala halkan..dom har skrivit mitt namn precis som jag ALLTID gjorde när jag var fjortis HAHA...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: