Gona

GRATTIS!!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad!?!?!? MIN SYSTER HAR FÖRLOVAT SIG!!!!!!!!! Jaaaa, helt sjukt, kan inte riktigt fatta det.
På alla hjärtans dag när jag vandra runt i stan i London med Itman och Nina så får jag ett samtal av pappa o han ba "Graatttttttis, din syster är förlovad!!" Jag kunde knappt tro det, kom helt bort mig! Stod vid kassan och skulle köpa ett par skor, lämnade bara över allt till tjejerna och stod där i chocktillstånd i telefonen haha.
Ringde sedan direkt upp henne och hon var typ lika chockad som jag haha..
Min syster, hon som blev överlycklig med mig när vi var små och mamma lät oss göra makeover på mig, hon som gjorde mig och broshan helt spralliga av glädje när hon ville leka mamma pappa barn me oss, hon som alltid fick dela ut godiset lika bara för att hon var äldst, även fast vi alla visste att hon fuskade, hon som tillsammans med mig kom på vår legendariska teater-film 'Stefan & Blomman' som vi fortsatte med i hela våra liv typ, hon som jag alltid sett upp till och velat vara som, hon som jag alltid snott kläder från, hon som inspirerat mig på så många olika sätt i livet, hon som ALLTID stöttat mig i livet, genom allt..finns så mycket mycket mer som beskriver världens bästa storasyster..Min storasyster är vuxen!! Känns inte sååå, vi kan fortfarande vara så himla barnsliga ihop att det inte är sant!!
Men jag är såå glad för min syster, hon har verkligen hittat världens finaste kille! Våran kära Valdet, som alltid har ett stort smile i ansiktet och alltid är så himla positiv. Det är nog därför dom går så bra ihop!! Så himla söta, dom är verkligen ett sånt där par som man SER lyckan i, o det säger jag inte bara för att det är min syster!!

Såååå romantiskt frieri också, guud, blev tårögd när jag fick höra! Nu lär man ju ställa ännu högre krav på sin framtide pojk haha ;D
Nä men strax efter förlovningen så får dom såklart reda på att dom fått lägenhet i stan!! Fatta vilken tur liksom..trååååååååkigt o inte ha syrran hemma längre iallafall..kommer vara så ovant..menmen sånt måste man väl gå igenom förr eller senare..Ibland önskar jag bara att tiden inte gick så snabbt! Ta vaaaaaara på allt ni har peeps!!

Grattis grattis graaaaaattis igen =)

Kommentarer

  • CITYCATS - NOWNA & NATASCHA säger:

    Grattis till din otrooooligt vackra syster Gon!!



    / Natascha

    2010-02-22 | 19:26:14
    Bloggadress: http://citycats.blogg.se/

Kommentera inlägget här: