Gona

Svar

Kategori: Allmänt

Fick den här frågan av en läsare häromdan..Vet inte om jag fick visa din mail eller inte så jag strök över den bara..Men tänkte att eftersom jag har albanska läsare så kanske nån mer kan ge tips eftersom jag själv är väldigt dålig på detta tyvärr..
Hey du! Tack så mycket!
Jag har inte såå där jättekoll på detta men ska försöka ge dig all info ja har..
Beror nog lite på prisklass och läge på hotell, för det finns fina hotell mitt i Prishtina men då får man va beredd på o betala dyrt också..om man vill va i Prishtina men komma undan billigt så är ett tips att bo på hotell som ligger typ strax utanför, taxi är ju jävligt billigt i Kosovo så då kan man använda sig utav det för att ta sig in i mitten av stan.
Jag har faktist inte hört talas om nån volontärorganisation i Kosovo tyvärr men jag skulle tipsa om att kolla väldigt noggrannt o var försiktig, i Kosovo är det ju jävligt mycket korruption så det är inte alltid lätt att lita på folk. Det mesta handlar om pengar. Dessutom kan du säkert räkna med att ibland bli helt frustrerad på systemet där om du ska va där en längre tid, men det är sånt man får ta helt enkelt. I Kosovo måste man va jävligt kaxig och rak på sak för att inte bli nertrampad när du har o göra med statliga ärenden och komunen o sånt där iaf.
När det gäller Albanien så har jag själv bara vart i Durres när jag va liten, det sööög där då (hört att det blivit bättre där nu dock). Kruje också, men jag minns inte alls så mycket därifrån så jag vill dit igen! Men hela min familj har vart i underbara ställen i Albaninen...Ställen som jag skulle vilja besöka i Albanien är Saranda, syri i kaltert, Vlora, Kruja, Dhermi, och Tirana..finns säkert fler som jag missat nu men det finns lätt o hitta på nätet vackra platser i Albanien..
Om nu fler albaner är mer kunniga inom det här området så feel free to comment!! Pussss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: