Gona

Birthday girl!

Kategori: Allmänt

Hey! Tänkte att jag skulle blogga dagen till ära hehe..Jo jag fyller ju 20 år idag. No longer a teenager. That kinda sucks. Jag hatar att växa upp samtidigt som jag älskar det.
Tack vare mina underbara vänner fick jag en underbar kväll igår. Vi firade mig i Kawans stora fina hus där det blev massa o dricka haha..(kanske lite för mycket?) Men man fyller bara 20 år en gång höhö..Fick väldigt fina presenter också.
Jag älskar mina vänner, dom lyckas blåsa bort allt negativt o göra mig så glad så enkelt.
Hur som helst, Nina kom över hit efteråt då blev det massa snack, tårta och så deckade vi båda. Idag chillade vi bara här hemma tills vi va tvunga o dra in till stan. Jag var tvungen att köpa lite grejer inför imon o så en sväng förbi Systemet hihi..Man måste ju :p
Anywayss, imon blir nog najs, vi är bjudna på en hemmafest med gamla klasskompisar från högstadiet, vi har inte brytt om oss att planera nyår så mycket, vi liksom bara tog det lite som det kom o så löste det sig till slut, såklart, det gör det alltid =)
Nu ska jag äta pannkakor sen ska jag ha en riktigt feeet chiiiiiiiillkväll. Önska mina älskade syskon kunde joina bara, meeenmen making the best of the situation (: Ha det fint! PUSSSSS från födelsedagsbarnet!
I brist på bilder! Lol I suck...

Kommentarer

  • Saranda säger:

    Grattis Finaste Gona! Önskar dig en underbar dag och hoppas du får allt du nånsin önskat dig i livet. Och 100 år till! <3<3<3

    2011-12-30 | 21:28:47
  • fanis säger:

    grattis på födelsedagen finaste och vackraste Gonis!! hoppas du får ett underbart år <3 :*

    2011-12-30 | 22:53:12

Kommentera inlägget här: