Gona

Games-night

Kategori: Allmänt

H.e.l.l.o   d.u.d.e.s!
Vilken jäkla zombie jag blivit alltså, är uppe hela nätterna vaaarenda kväll förfan..haha men äh får väl njuta nu innan jag börjar plögga.
Kom hem för någon timme sedan, var hos Amir med grabbarna och spelade massa TV-spel och chillade. Jag kom inte sist wohooo. Mina grabs är verkligen bäst, finns inga andra vänner som kan göra mig så glad och få mig att skratta som dom. Och som alltid ställer upp för den delen också. Kommer sakna dom och deras dumheter som in i helveteee!! Men what to do, that's life I guess.
Hursomhelst, sen jag kom hem har jag bara suttit och pysslat med massa bilder. Scannat massa gamla foton. Haaha så jävla kul o se alltså. Bjuder på biiilder i nästa inlägg som kommer här strax =)
Imon ska jag in till stan en snabbis med Amme och köpa lite grejor sen ska vi käka hos Arre och så blir det raka vägen hem o packa packa packaaaaa, vill göra färdigt allt såfort som möjligt så jag har hela kvällen att bara umgås med min familj (o så grabbarna som alltid kommer förbi med vår traditionella kvällen-innan-gona-åker-rökpaus såklart HAHA<3)
Nu blir det strax läggdaxxx, men innan dess - PICTURES!
Kissssses
Grabbarna in action haha jävla töntar..

PS. Fanis, jag har svarat på din opublicerade kommentar i det inlägget du kommenterade, så du inte missar det =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: