Gona

I'm better than this shit

Kategori: Allmänt

Idag har jag en I DON'T GIVE A FUCK-dag. Jag skiter helt enkelt i allt och bara är. Jag skiter i alla som tycker att jag är värdelös, som försöker trycka ner mig och mina drömmar, som försöker manipulera mig, som tror att jag är helt dum i huvudet. Inte för att jag inte gör det i vanliga fall men idag skiter jag i de extra mycket.
Jag är så trött på alltid höra alla dessa jäkla negativa ord. JAG PALLAR INTE. Jag vet att jag kommer lyckas, jag vet att i slutändan är det jag som kommer stå där på toppen och titta ner på alla som en gång sa att jag är värdelös och inte kommer komma nånvart. Och det är dom människorna som kommer ringa mig hela tiden och vilja vara i min närhet så mycket de kan. Men då är det försent. Ni underskattar mig så jäääävla mycket alltså. Det är nu ni får mig och göra val i livet. Den här tiden i mitt liv kommer göra så mycket för mig i framtiden. Om ni pushar iväg mig nu så kommer jag aldrig glömma det, jag kommer aldrig tillbaks. Om någon jag älskar stötter bort mig så ser jag inte det som att kämpa för vår realtion, utan jag tänker mer fuck it då, jag klarar mig själv. Jag är ingen jäkla leksak som man kan komma till när man känner för det. Jag förtjänar mer. Jag förtjänar och omringas bland folk som uppmuntrar mig och talar om för mig hur bra jag är. Sjukt trött på den här skiten. Vill ba dra nu nu nu och börja om från 0 med mitt liv. Ni anar inte hur skönt det ska bli att komma iväg från allt.

Nu ska jag iallafall ta en dusch sen ska vi iväg och grilla och softa me grabbarna, dom får mig alltid på bra humör. Bäst är dom!
Pusshej och glöm inte STAND UP FOR YOURSELF OCH LÅT INGEN TRYCKA NER DIG!!!!

Kommentarer

  • FILLY - FILLYS.BLOGG.SE säger:

    Sweetie ju mer de säger att du inte klarar det, ju större anledning har du att visa att du kan. Haters är bara människor som inte tror på sig själv och vill att alla ska må lika dåligt som de. De kommer bara krypande tillbaks när du lyckas och blir en stor person :D <3

    2010-06-05 | 19:08:59
    Bloggadress: http://fillys.blogg.se/
  • P. säger:

    Intressant inlägg! Vill bara säga att det finns sådana här dagar då man får vara sur på allt och alla. Dagar då man blir besviken på att ens "egna" sviker en och man inte får den uppmuntran man behöver. Du verkar vara en stark och självständig shqiptare, keep that up måste jag säga! Den enda som kommer att tro på dig hela vägen är endast du själv, remember that. En sak jag dock har lärt mig är att det hjälper aldrig att fly och tro att man börjar om från början, att allt blir så mycket bättre då. Själv har jag flytt från Gbg till Sthlm i tron på att det skall bli bättre men på något mystiskt sätt förföljer skiten en och man måste alltså sluta attrahera sådana människor in i ens liv som bara är där för att suga ut all energi ifrån en. Dessa människor finns överallt, man skall bara vara såpass trygg i sig själv att man förbiser att alla dom ens existerar. Så för sista gången skall jag fly ifrån dessa människor och all skit Sverige har att erbjuda och söka det perfekta livet i Singapore. Jag hör av mig om det blir bättre i en annan världsdel ;) Fortsätt skriva och fortsätt att alltid tro på dig själv. Som du säger, en dag kommer dom alla behöva dig! Puss&kram the albanian way :)

    2010-06-05 | 19:17:49
  • Ludee säger:

    Gona, jag beundrar verkligen dig! Känner precis samma sak som du, men sj har jag inte gjort något åt det (är 90:a)..Men jag tycker fkt du ska lyssna på dig själv, för med det kommer du komma långt i livet:) Jag har varit nära att göra misstag p.g.a folk som tyckte att bara för att jag gick min väg, men jag vet att de val jag gjort har jag gjort för att något inom mej vet att det är rätt. precis som du ville jag komma bort från den här känslan du vet av att vara på samma ställe hela livet, men man VET att det finns så mkt mer där ute som man är skyldig sig själv & sitt liv att uppleva. Så fortsätt bara vara dig själv och följ DINA instinkter- och Stort lycka till Du klarar allt!

    2010-06-05 | 22:42:29

Kommentera inlägget här: