Gona

Barcelona!!!

Kategori: Barcelona 2010

ALOHAAAAAAAA!!
Barca is WICKED dt är feeeettt asså!!
Vägen hit var skitrolig även fast ja ville gråååta hur ont jag fick i öronen på flyget, blää aldrig fått så ont, hade lock över ena örat tills typ nästa dag haha..Iaf, träffade på resten av gänget på flygplatsen och hörde massa roliga historier sen tog vi taxi hem till våra frääääscha lägenheter. Fetttttt nice!!
Vi pallade inte gå ut så vi bara chillade hos killarna hela natten. Tror aldrig jag skrattat så mycket som den kvällen, helt seriöst, kunde inte få luft!! Nästa dag handlade vi massa grejor och promenerade i våra kvarten, sen blablabla på kvällen stack killarna t casino o vi pallade inte följa med så vi åkte till Shoko och mötte dom där, dt va helt flippat..grym club!
Idag blev vi väckta av killarna för o dra till stranden. 31 plusgrader CHILLBILL säger jag bara. Låg och schtekte och badade i flera timmar sen tog vi en låååång promenad på La Ramblas, handlade och kom hem. Duschade, laga mat och så invaderade killarna vår lägenhet. Nu har vi ätit och vi sitter här och lyssnar på gó musik. Ska börja fixa oss o sånt strax sen blir det förfest på vår altan. Ikväll drar vi till antingen Opium eller till beachpartyt som ligger precis bakom. Är sjuuuuukt taggad!! vi ska fakkaaaa barca ikväll WOHOOOOO
och yes, ja kan blogga, för vi har med oss dator och vi har internet här så dt chill :D
Nu ska jag fortsätta njuta av min semester, VI HÖRS!! Pussss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: