Gona

Nostalgi

Kategori: Allmänt

Hello!
Blivit dålig på att blogga och svara på kommentarer men det är bara för jag orkar inte ibland, ni vet mina bloggsvackor haha..ni som hängt med ett tag nu är väl säkert vana vid dom vid det här laget. Men jag kommer väl me ny bloggenergi snart haha..

Igår va FETT NICE, träffade på nåra av grabbarna på Park Lane så vi hängde me dom hela kvällen typ och var inte i säng förrän vid typ 5. Sov hos Bek, orkade verkligen INTE pallra mig hem den tiden!! Vaknade kl 4!!! gud ush hemskt, sen va ja tvungen o gå hem i regnet..blää ogillar verkligen vädret..
jajaa va ska man göra, snart drar vi ändå härifrån så skitsamma! va göööör ni dåååå? själv sitter jag här nöjd o glá, satt här vid datorn och pratade med en gammal vän i typ 3 timmar. Vi kände varan o va väldigt bra vänner när vi va yngre men blev "ovänner" över väldigt onödiga barngrejor. Sen dess har vi inte snackat så aa ni kan ju tänka er hur mkt tjöt det blev. Känns ändå skönt..Jag gillar inte att ångra människor i mitt liv, eller att tycka illa om folk. =)

Fick reda på lite sjuka grejor igår oh guud HAHAHAAH vissa människor är bara för mycket. Asså jag menar liksom..tjejer som har pojkvänner och som är sådär psykosvartsjuka och hatar, verkligen HATAR på alla tjejer som deras pojkvänner pratar med. alltså ja menar DÖÖH vf är ni ens tillsammans om du inte litar på din pojkvän? asså palla svartsjuka typer..ja skulle fan bli sårad om ja hade en pojkvän som ifrågesatte varenda sak jag gjorde. Jag skulle liksom tänkt "Jaha..litar han inte på mig? Vad är det då för meningen med det här förhållandet?" men jajaaa alla kan ju inte va lika mogna o smarta som jag lrhur? hahahahahahahaha ja dör..
SLUTA HATA GIRLS!! I can't help being so damn good can I? =D

NU ska jag ringa upp någon som får mig att skratta tills jag NÄSTAN pissar ner mig, sen blir det sängen för min del! PUSSHEJ


Chillar med en bärs på en uteservering på Gamla stan i Stockholm :)

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Ser verkligen upp till vissa delar av dig! du är otroligt vacker dessutom! adriana 2

    2010-06-12 | 14:15:47
  • Djellza´-. säger:

    Hej :)

    Håller på med ett final-projekt i ämnet religion. Skulle du, som alban, kunna tala om dina åsikter om du är för eller emot sex före äktenskapet - både när det gäller generellt och när det gäller DIG som muslim!

    Hoppas du kan svara i ett inlägg, skulle hjälpt mig jättemycket.

    KRAM! :)

    2010-06-12 | 15:38:40
  • FILLY - FILLYS.BLOGG.SE säger:

    jobbar du?

    2010-06-12 | 16:04:27
    Bloggadress: http://fillys.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV Anonym: Oh va snäll du är!! Det värmer att höra, tack så mycket söta du!! Puss



    SV Djellza: Hejhej! Oh va spännande det låter! Visst kan jag göra det, ett inlägg kmr upp strax! Kram!

    2010-06-12 | 16:18:57
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Anonym säger:

    sanningen bara :) !! älskar din kropp , längd, hår, ögonbryn, ögonfärg läppar näsa allt .. stil också! sen har du så fin personlighet..! / S :)

    2010-06-12 | 19:20:53
  • GONA säger:

    SV Anonym: Fyyyfan va du är söt!!! Sitter här med värsta smilet nu haha, tusen tack underbara du!!! Puss

    2010-06-12 | 19:41:44
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: