Gona

Sleepover at farbror =)

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Shooo!
Tänkte ba uppdatera en snabbis eftersom ja glömde blogga igår. Igår var vi och bada hela dagen sen kom vi hem duscha och gjorde oss iordning drog ut på en promenad och blev picked up av farbror och vår kusin Victor. Vi stack och käka middag sen gick vi hem till deras stora fina lägenhet. Älskar verkligen den, stor balkong, högt tak och så har dom en sån där riktigt mysig vind!! Jag är livrädd för deras svarta katt men efter ett tag kunde jag vänja mig vid att den går runt där vid ens fötter haha..När farbror och Victor gick och la sig kunde jag och mina bröder inte somna så vi satt uppe till halv 7 på morgonen och kunde inte andas hur mycket vi skratta. Ni skulle se oss asså herregud hahahaa sikka konversationer vi hade helt psykos. Sen när jag gick och la mig i rummet så satt jag uppe tack vare den jäkla IPaden dom hade lagt vid mig (eftersom de vet hur mkt ja gillar internet haha) den var så jäkla grym så ja inte kunde lägga ifrån mig den.
Iaf så eftermiddags kom pappa och hämta hem oss. Mina bröder stack till en engelsk bar och titta på Manchester-matchen medans jag städade hela hemmet och pappa var nere och tvätta alla kläder. Det är nämligen så att mamma kommer imon så jag och pappa va ju illa tvunga och göra det rent o fint :p
Jäkla skönt var det iaf komma ur duschen i ett skinande rent hem, klä på sig rena kläder och lägga sig i rena lakan haha.
Jag och my lovley brothers har alla våra kläder huller om buller här i rummet just nu. Vi håller nämligen på att packa inför vår zemezzzter. Ska bli så skönt och dra till havet och bli brooownish =)
Snart ska vi ut och käka en sen middag, är staaaarving. Är faktist trött på fina middagar så jag ska slakta en kebabtallrik idag mmmmmums. Vi hörs med bilder senare!!
Pussss ni är världens sötaste!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: