Gona

Nu drar jag till Kosovo!

Kategori: Kosovo 2010

Hallåj!!
Hoppas ni mår braaa!
Jag är nu hemma i Genéve! Italien va underbart!! Blev helt kär i Venedig!!! Milano tyckte jag lite mindre om, kan dock bero på att det var så ÖÖÖVERDRIVET varm och att vi blev rånade. Yes sir. Efter en lång dag på stan så kommer vi till bilen och den är öppen. Det första pappa gör är att titta bagageluckan och yepp, båda våra datorväskor var gone. Riktigt surt faktist. Det smarta var väl ändå att vi hade lagt i mina bröders avstängda mobiler, mammas smycken, mammas dior-solisar, massa viktiga kablar, usbn och grejor i väskorna haha..Och det absolut värsta? Kvällen innan, när vi satt i hotellrummet så la vi in ALLA våra semesterbilder, alla vackra kort vi tagit under Kroatien-resan i datorn och raderade dom från systemkameran för att få plats med Italienbilderna..SÅ yes, they're gone 2. Det var dääär det sved som fan för mig. För skitsamma allt annat, sånt går att replaca men BILDERNA bläää...Och alla bilder jag hade på min dator som blev stulen. Jobbiga va att den va paj, den gick sönder när jag kom till Schweiz och jag tänkte att jag kanske kan fixa den där, var för lat så tänkte äh fixar den i Kosov menmen den hann aldrig så långt haha..
Jaja nu kommer the good news iaf!! Imorgon bitti tar jag flyget till älskade Kosovooooo!!
Åker själv den här gången också men det är Bajram där nere snart så dt ska bli jävligt kul ändå!! Stannar nog inte så länge dock eftersom jag har flygbiljetten hem härifrån 13 september. oooom jag inte bestämmer mig för att köpa en ny biljett och åka hem i slutet av september istället..fast naj just nu känner jag att jag saknar syrran, bek, albu, leah o alla mina vänner alldeles för muchoooo..plus att ja måste ta tag i massa saker när ja kmr hem..

Men nu måste jag dra, måste packa upp och packa ner igen haha, duscha o måla naglarna och sånt där..Men när jag åker till Kosovo så lovar jag att blogga mer om Kroatien och Italien och allt det där så fort jag får tag på en computer! Puss på er kära läsare xx


Jag i vackra Vendig häromdan..

Kommentarer

  • linda säger:

    fyfan vad synd att det tog era datorer, usch dumma människor! bilderna, jag hade blivit galet ledsen :(

    2010-08-28 | 11:45:43
    Bloggadress: http://inlindashead.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV Linda: Jaaa verligen! Ja fan ja blev riktigt suur, dt fanns sà vackra bilder som vi hade tagit!! Menmen what to do..

    2010-09-18 | 23:19:14
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: