Gona

Love you guys!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Ibland kan jag gå in och titta på mina kommentarer och bara leé för mig själv för vilka underbara människor det finns. Ler åt mina fåniga hat-kommentarer, som SKRIKER avundsjuka, speciellt när man VET vem det är som skrivit de flesta utav dom (får konstigt nog väääldigt sällan hat-kommentarer) 'Konstigt nog' säger jag för jag vet så många tjejer som ogillar (avundar skulle ja snarare kalla dt..) mig för att jag alltid kör mitt eget race och don't give a shit about what others think.

Ändå gulligt att folk bryr sig såpass mycket om mig att dom anstränger sig så mycket med att verkligen sitta där hemma mitt i natten och tänka ut elaka ord i hopp om att krossa mig. Jag är såå ledsen tjejer men ni har kommit fel. Vi albanskor är tydligen kända för att ha ett jäävligt bra självförtroende så I guess I'm lucky? Jag känner liksom såhär, jag vaknar upp varje morgon och ser mig själv i spegeln och jag är så jävla nöjd med va jag ser. När jag ska ut o festa och tittar mig i spegeln en sista gång innan ja ska dra ut så blir jag fan tänd på mig själv hahaha så att ni säger att ja e ful lr whatever..ja, det ser jag faktist som ingenting annat än ren avundsjuka. 
So I guess I have to thank my haters too, för att ja alltid får mig ett gott skratt tack vare er och för att ingen höjer mitt självförtroende som ni! Pusssss på er hihi =)

Och sen då till mina underbara läsare som är tillräckligt säkra på sig själva att dom kan ge så himla fina komplimanger till en främling. Blir lika rörd varje gång, dt är människor som er som ger mig hopp om mänskligheten haha..Jag vill bara krama om er när ja läser allt gulligt ni har o säga till mig. Uppskattas som faaaaan. Ni är bäst!!

Sen btw så tror jag starkt på karma..alla som ger gott kommer att få gott tillbaka och tvärtom me dom onda haha och när det gäller dom sistnämnda så är det bara synd att göra annat än att låta det falla i Karmas händer..hört att hon är en riktigt bitch ju hehehehe...
Haha fan nä nu räcker det för min del.
STOR BAMSEKRAM TILL ER ALLA DÄRUTE (=

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Du är verkligen inte ful. Jättevacker, du är lite lik Leeighton Meester :)

    2010-08-07 | 11:35:55
  • Ella säger:

    En fet jäkla bamse kram till dig med sötis!! :D

    2010-08-07 | 20:25:49
  • GONA säger:

    SV Anonym: Shit, vilken komplimang!! Tusen tack!!

    SV Ella: Va gullig du är! Puss på dig

    2010-08-10 | 02:34:05
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Anonym säger:

    du e mycket finare än hon Leighton Mester!?!?!? herregud ... skitbra blogg :) mer bilder tack

    2010-09-02 | 19:39:20
  • GONA säger:

    SV Anonym: Oh my!! Va gullig du är, tack sà mycket!! Jag ska försöka fixa med fler bilder ja lovaaar =) taaack igen puss pà dig

    2010-09-18 | 21:14:40
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: