Gona

In love

Kategori: Kosovo 2010

Is it possible to be in love with life? Cause I think that's just what I am.
I'm having a blast and I never want this to end! If it weren't for my loved ones I would never like to get back to boring cold Sweden..but what to do!
I'm writing in english because it's disturbing to write in swedish when I don't got all the letters haha..Yeye whatever, i'm off enjoying life now! Kisses
picture from last summer in kosovo

Kommentarer

  • sara säger:

    Hur känns det nu när de har fått tag på mördaren till din vän som omkom så hemskt ?

    2010-09-03 | 11:42:13
  • Amis säger:

    Fin blogg =)

    2010-09-06 | 21:16:22
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/amis
  • GONA säger:

    SV Sara: Det känns lite bättre, eftersom man har nàgon att rikta sitt hat och sin ilska mot men det gör inte att Nancy kommer tillbaks sà ja kan inte säga att det, för mig personligen, gjort nàgon större skillnad..

    2010-09-18 | 21:05:07
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • bara en liten flicka.. säger:

    Alltså inser du vilket liv det är du lever?



    Att människor skulle göra vad som helst för att få leva det?



    Du reser mycket, har hur kul som helst, har underbara vänner & familj (verkar det som iaf). Du är bara så... fri.



    Jag är snart 18 år. Jag går till skolan. Sen hem. Känns så meningslöst det här. Om jag säger att jag vill ut & resa eller liknande, då tycker inte mina föräldrar samma sak. Jag är som en bebis fast jag är vuxen om ett litet tag.



    Så jag vill bara säga.. ta hand om dig. Jag är så avundsjuk på dig.



    Och tycker att du ska tacka dina föräldrar. För att dom låter dig vara fri.

    2010-09-20 | 13:27:29
  • GONA säger:

    SV Bara en liten flicka:

    Gud, jag blev verkligen rörd av din kommentar.

    Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag tycker att det är otroligt synd att alla inte har det sà, att dom kan resa när dom vill eller göra precis vad dom vill, när dom vill.

    Men jag vill bara ge dig ett ràd. Làt det inte vara!!! Jag vet att det är svàrt att ändra dina föräldrars uppfattning och syn pà saker och ting i livet men det är inte roligt sen när du blir äldre och gifter dig o fàr barn o veta att du har gàtt miste om sà mkt kul o sà mànga otroliga upplevelser i livet. Jag vet inte om det beror pà att dina föräldrar är oroliga (dt har alltid varit mina föräldrars problem) lr om dom inte litar pà dig lr vad det kan vara. Men allt gàr att bygga upp. Försök fà en bättre och närmare relation till dina föräldrar, dà har dom oftast lättare att se saker fràn ditt perspektiv. För jag tycker verkligen att det är synd att Du inte ska fà känna dig fri för det bodde alla fà göra.

    Jag blir verligen ledsen när jag läser hur du upplever ditt liv, samtidigt sà förstàr jag dig, det kan inte vara sà lätt.

    Men om du behöver skriva av dig eller vad som helst sà kan du alltid skriva till mig, det brukar kännas skönare att fà lätta pà hjärtat ibland! Jag hoppas att du lyckas fà din frihet, för det förtjänar du!! Kram pà dig <3

    2010-09-20 | 22:57:31
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: